Euroleague

Ιτούδης: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα»!

Ένα πολύ καλό μάθημα ήταν για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο τρόπος με τον οποίο πήρε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods, σύμφωνα με τον Δημήτρη Ιτούδη.

Χαρούμενος για τη νίκη ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος τόνισε πως η «ομάδα του στρατού» πήρε ένα καλό μάθημα, ενώ παραδέχθηκε πως ο Παναθηναϊκός Superfoods έπαιξε καλύτερα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη και ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ήρθαν. Είναι η δεύτερή μας νίκη στον μαραθώνιο των 30 αγωνιστικών. Ο Παναθηναϊκός έχει φιλοδοξίες για να φτάσει μέχρι το Final 4. Έπαιξαν καλύτερα. Ήμασταν κακοί σε διάφορες καταστάσεις. Σουτ, αποστάσεις, κυκλοφορία της μπάλας, ενώ είχαμε και πολλά αβίαστα λάθη, παρά το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός Superfoods είναι καλός στην πίεση της μπάλας. Στο τέλος, βρήκαμε τον δρόμο για να φτάσουμε στη νίκη και αυτό ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς. Αντιμετωπίζουμε 15 αντιπάλους που έχουν κίνητρο. Αυτό το κίνητρο θα πρέπει να έχουμε και εμείς και να διατηρούμε την επιθετικότητά μας και στις δύο πλευρές του παρκέ. Σήμερα είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά ήταν ένα καλό μάθημα. Είναι ένας μαραθώνιος και ήταν μία καλή νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x