Ευρώπη

Ιτούδης: «Ο Τζέιμς κατάλαβε πως πρέπει να προσαρμοστεί στο σύστημά μας»

Ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε στην απόκτηση του Μάικ Τζέιμς.

Ο Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε χαρούμενος για την προσθήκη του Μάικ Τζέιμς στο ρόστερ της ΤΣΣΚΑ, αλλά υπενθύμισε πως θα πρέπει να προσαρμόσει το παιχνίδι του στο σύστημα της ομάδας και τόνισε πως θα χρειαστεί χρόνος με τόσα νέα πρόσωπα για να ρολάρουν οι πρωταθλητές Ευρώπης.

«Ο Μάικ είναι πολύ ταλαντούχος παίκτης, που μπορεί να δημιουργήσει για τον εαυτό του και να αφήσει ελεύθερα σουτ για τους συμπαίκτες του. Όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει πως μπορεί να σκοράρει, αλλά πρέπει να προσαρμοστεί στο σύστημά μας. Ήδη στις συζητήσεις που κάναμε δήλωσε αποφασισμένος να το κάνει. Του εύχομαι να έχει υγεία και να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους νέους στόχους μας», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

«Τώρα που έχουμε ολοκληρώσει όλες τις μεταγραφές μας, το σημαντικό που έχουμε να κάνουμε είναι να αντιληφθούμε πως αυτή η ομάδα δεν έχει να σχέση με το ρόστερ που πήρε την Ευρωλίγκα. Πρέπει να ξεχάσουμε την επιτυχία αυτή το συντομότερο, ειδικά όσοι ήταν στην ομάδα και πέρσι. Η προετοιμασία μας θα είναι πολύ δύσκολη, καθώς 6-7 παίκτες από διαφορετικές χώρες θα παίξουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρέπει να γίνουμε ομάδα, να είμαστε αποφασιστικοί και να δουλέψουμε όλοι μαζί για να παίξουμε καλό μπάσκετ», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x