Euroleague

Ιτούδης: «Οι αλλαγές θα ενώσουν τους παίκτες του Παναθηναϊκού»

Ο Δημήτρης Ιτούδης θεωρεί πως η κρίση στον Παναθηναϊκό καθιστά πιο επικίνδυνο τον αντίπαλο για την ΤΣΣΚΑ στον αγώνα της Παρασκευής.

Η αναταραχή και οι αλλαγές στις τάξεις του Παναθηναϊκού δεν προκαλούν εφησυχασμό στον Δημήτρη Ιτούδη που περιμένει αντίδραση στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα.

«Είναι ένα ξεχωριστό ματς για μένα, όχι απλώς γιατί πέρασα 13 χρόνια στον Παναθηναϊκό, αλλά γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μια φιλόδοξη ομάδα, ένα μεγάλο κλαμπ με μεγάλες προσδοκίες και παίκτες με κίνητρο. Έκαναν κάποιες αλλαγές πρόσφατα, αλλά πιστεύω πως αυτές θα ενώσουν τους παίκτες περισσότερο και θα τους κάνουν πιο επικίνδυνους. Δεν με ανησυχεί που ο Παναθηναϊκός έχασε προ ημερών από τον Ολυμπιακό. Ξέρω τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του Παναθηναϊκού», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

Παράλληλα ζήτησε από το κοινό να γεμίσει το γήπεδο. «Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο για μας επειδή είναι το πρώτο μας επίσημο μπροστά στο κοινό μας φέτος. Ελπίζω να δούμε πολλούς φιλάθλους να έρθουν να χειροκροτήσουν τους πρωταθλητές Ευρώπης. Να μας δείξουν τι περιμένουν από μας και εμείς θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x