Ελλάδα

Ιτούδης σε Γκάλη: «Για μας βρισκόσουν πολλά χρόνια πριν στο πάνθεον»

Συγκινητική επιστολή προς τον Νίκο Γκάλη, με αφορμή την είσοδό του στο «Hall of Fame» κοινοποίησε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης.

Τα συγχαρητήρια του ίδιου και της οικογένειά του στον Νίκο Γκάλη για την είσοδό του στο πάνθεον του Παγκόσμιου μπάσκετ απηύθυνε μέσω επιστολής που κοινοποίησε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μιλάει με συγκινητικά λόγια για τον «γκάνγκστερ», ενώ δημοσίευσε και μία κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν.

Αναλυτικά, η επιστολή του Δημήτρη Ιτούδη στον Νίκο Γκάλη, αναφέρει τα εξής:

«Η παγκόσμια αναγνώριση σου ως αποτέλεσμα ήθους και σκληρής δουλειάς σου, αποτελεί για όλους μας παράδειγμα στην επαγγελματική μας καριέρα. Είχα την τιμή να σε γνωρίσω στην αρχή όλων για μένα, ίσως δεν το θυμάσαι, είκοσι χρόνων τότε φοιτητής προπονητικής. 25 χρόνια μετά είχα την τιμή να με βραβεύσεις αλλά να ξέρεις πως μέρος του βραβείου ανήκε ουσιαστικά σε σένα που γιγάντωσες το ελληνικό μπάσκετ με αποτέλεσμα να βρούμε όλοι μας το πεδίο να εξελιχθούμε μέσα σε αυτό.

Είμαστε όλοι περήφανοι για σένα που ανήκεις και τυπικά πλέον στο πάνθεον του παγκόσμιου μπάσκετ, αν και για μας βρισκόσουν εκεί από πολλά χρόνια πριν. Θα ήθελα να δεχτείς από μένα και την οικογένεια μου, τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μας για όσα έχεις προσφέρει στο άθλημα που όλοι αγαπάμε. Να έχει ο Θεός καλά εσένα και την οικογένεια σου».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x