Ελλάδα

ΚΑΕ Κολοσσός: «Είμαστε οργισμένοι»

Την έντονη δυσαρέσκειά της για την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ που έκανε δεκτή την ένσταση του Απόλλωνα Πάτρας, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης η ΚΑΕ Κολοσσός, η οποία θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ.

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΚΑΕ Κολοσσός!

Η ομάδα της Ρόδου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την οργή και την απογοήτευσή της για την αποδοχή της ένστασης του Απόλλωνα Πάτρας από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ενώ τόνισε πως περιμένει το σκεπτικό της απόφασης προκειμένου να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Από τα πλέον απογοητευτικά φαινόμενα του σύγχρονου αθλητισμού είναι, αλλιώς να διαμορφώνεται το αποτέλεσμα ενός αγώνα υπό κανονικές συνθήκες και αλλιώς να καταλήγει τελικά με έξωθεν παρεμβάσεις ή αποφάσεις. Ο Κολοσσός H Hotels κέρδισε πανάξια εντός γηπέδου τον Απόλλωνα Πάτρας και μια καθαρή φάση που μεταδόθηκε και τηλεοπτικά, μετατράπηκε σε αμφισβητούμενη, για να αλλάξει χέρια το αποτέλεσμα του αγώνα.

Αναμένουμε το σκεπτικό της απόφασης του αθλητικού δικαστή για να ασκήσουμε κάθε ένδικο μέσο για τη δικαίωση του σωματείου. Αισθανόμαστε αδικημένοι και είμαστε οργισμένοι. Ένας αγώνας διαφήμιση για το μπάσκετ που κερδήθηκε καθαρά στο γήπεδο, αυτονόητα για ορισμένους επιδικάσθηκε εξωαγωνιστικά και μάλιστα με ''καθυστέρηση''.

Για μας το μόνο “αυτονόητο” είναι ότι δεν θα αφήσουμε ποτέ να επιβουλευτεί κανένας τον ιδρώτα των αθλητών μας και το ότι θα προστατεύσουμε το δίκιο της ομάδας μας με κάθε νόμιμο τρόπο
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x