Ελλάδα

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Σεβασμός σε αντιπάλους και διαιτητές»

Επιστολή στον ΕΣΑΚΕ και μέσω αυτού και στις άλλες ομάδες της Α1 έστειλε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάνοντας έκκληση για σεβασμό σε διαιτητές και αντιπάλους εν όψει των play offs.

Κάλεσμα σε όλες τις ομάδες για τήρηση του ευ αγωνίζεσθαι στη διάρκεια των play offs έκανε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέσω επιστολής της στον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αξιότιμοι Κύριοι,

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος οδεύει προς την ολοκλήρωσή της και τα κρίσιμα Play Off, ξεκινούν σε λίγες ημέρες.

Όλοι όσοι ασχολούμαστε με το αγαπημένο μας μπάσκετ, ευχόμαστε να γίνουν όμορφοι αγώνες που θα προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους εντός του πλαισίου της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι.
Οι μεταξύ μας διαφορές θα πρέπει να περιορίζονται μόνον εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, κάτι που άπαντες οφείλουμε να δώσουμε στους φιλάθλους μας να κατανοήσουν, ώστε αυτά τα Play Off να είναι μια γιορτή για το ελληνικό μπάσκετ και να αποτελέσουν το έναυσμα για μια νέα αρχή.

Είναι σημαντικό να επιδείξουμε το δέοντα σεβασμό προς τους αντιπάλους και τους διαιτητές, ώστε ο καλύτερος να αναδειχθεί αποκλειστικά μέσα από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, δεσμευόμαστε να κάνουμε πράξη όλα τα παραπάνω και σας καλούμε να ακολουθήσετε αυτόν, το μοναδικό δρόμο, που θα βοηθήσει το ελληνικό μπάσκετ να πραγματοποιήσει βήματα προόδου προς όφελος όλων.
Με εκτίμηση

Για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods

Παναγιώτης Τριαντόπουλος
Διευθύνων Σύμβουλος
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x