Ελλάδα

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Ενωμένοι στα εμπόδια και τις απογοητεύσεις»

Το 2015 έφυγε απογοητευτικά για τον ΠΑΟΚ, μετά τον αποκλεισμό από τον Φάρο, αλλά η ΚΑΕ στέλνει το δικό της μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας για το νέο έτος, όπου ο σύλλογος κλείνει 90 χρόνια ζωής.

Το μήνυμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Σε όλη τη διάρκεια της 90άχρονης ιστορίας μας, οι πίκρες και οι δύσκολες στιγμές ήταν περισσότερες από τις χαρές. Κάθε φορά όμως, που είχαμε το σθένος να αντιμετωπίσουμε σωστά και ενωμένοι τα εμπόδια και τις απογοητεύσεις που είχαμε μπροστά μας, πάντα ο δρόμος μας οδηγούσε σε κάτι καλύτερο. Αυτό θα κάνουμε και τώρα. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας και στο δύσκολο που πρέπει να επιτελέσουμε για τον Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία σε όλους. Τη χρειαζόμαστε για να ζήσουμε όπως πρέπει το 2016, ένα έτος σταθμό στην ιστορία του Π.Α.Ο.Κ».

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Π.Α.Ο.Κ.

Σε όλη τη διάρκεια της 90άχρονης ιστορίας μας, οι πίκρες και οι δύσκολες στιγμές ήταν περισσότερες από τις χαρές. Κάθε φορά όμως, που είχαμε το σθένος να αντιμετωπίσουμε σωστά και ενωμένοι τα εμπόδια και τις απογοητεύσεις που είχαμε μπροστά μας, πάντα ο δρόμος μας οδηγούσε σε κάτι καλύτερο.Αυτό θα κάνουμε και τώρα. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας και στο δύσκολο που πρέπει να επιτελέσουμε για τον Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία σε όλους. Τη χρειαζόμαστε για να ζήσουμε όπως πρέπει το 2016, ένα έτος σταθμό στην ιστορία του Π.Α.Ο.Κ.Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσιεύτηκε από PAOK BC / ΚΑΕ ΠAOK στις Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2016

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x