NBA

Και επιστροφή και βασικός στους Μπουλς ο Ζακ ΛαΒίν!

Ζακ ΛαΒίν, η επιστροφή! Ο γκαρντ/φόργουορντ των Σικάγο Μπουλς όπως είχε γνωστό ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τον πολύμηνο τραυματισμό του, ενώ έγινε γνωστό ότι θα αγωνιστεί ως βασικός.

Αλλαγή δεδομένων στους Σικάγο Μπουλς από αυτό το Σάββατο (ή πιο σωστά ξημερώματα Κυριακής) κόντρα στους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Συγκεκριμένα, οι ανεβασμένοι το τελευταίο δίμηνο «ταύροι» μπορούν πλέον να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του πιο σημαντικού αποκτήματος από την ανταλλαγή που έστειλε τον Τζίμι Μπάτλερ στους Τίμπεργουλβς, αφού επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Ζακ ΛαΒίν.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που είχε γίνει γνωστή μέσα στην εβδομάδα, ωστόσο νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο χαρισματικός γκαρντ/φόργουορντ θα είναι και βασικός στην πεντάδα του Φρεντ Χόιμπεργκ, με τον Ντένζελ Βαλεντάιν να είναι το φαβορί για να περάσει στον πάγκο.

Παράλληλα, ο Ζακ ΛαΒίν δεν πρόκειται άμεσα να αγωνίζεται σε back-to-back ματς, προκειμένου να γίνει ομαλά η επαναφορά του στη δράση.

Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι να ολοκληρωθεί η παραχώρηση του Νίκολα Μίροτιτς, με τον Ισπανό διεθνή να έχει ζητήσει τη φυγή του λόγω του επεισοδίου που είχε με τον Μπόμπι Πόρτις, αλλά και για το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται βασικός, αφού οι Μπουλς προωθούν τον Λάουρι Μάρκανεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x