Ελλάδα

Και Χατζηδάκης στην ΑΕΚ

Κοιτάζει το παρόν, κοιτάζει και το μέλλον. Η ΑΕΚ έκανε δικό της τον 16χρονο φόργουορντ, ο οποίος υπέγραψε επταετές συμβόλαιο!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ

«Η ΑΕΚ έχει σταθερά ως προτεραιότητα τη δημιουργία ελληνικής βάσης στην οποία θα στηριχτεί τα επόμενα «πρωταθληματικά» χρόνια. Στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση της AEK B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει, ότι σήμερα (28/06) υπέγραψε στη «Βασίλισσα» επταετές συμβόλαιο, ήτοι έως το 2023 ο νεαρός διεθνής Μανώλης Χατζηδάκης.

Η διοίκηση της ΑΕΚ Β.C. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Πανιώνιο Λέρου, την ομάδα από την οποία προέρχεται ο Μανώλης, για την εξαιρετική συνεργασία. Εύχεται στους διοικούντες τον σύλλογο και στους προπονητές κάθε επιτυχία και στο μέλλον στην προσπάθεια, που καταβάλλουν στην εθνική παραγωγική διαδικασία»
.

Βιογραφικό

Ο Μανώλης Χατζηδάκης γεννήθηκε το 2000 και έχει ύψος 2μ.08. Ο 16χρονος φόργουορντ – σέντερ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανιώνιο Λέρου και στη συνέχεια αγωνίστηκε με τη φανέλα του Κρόνου Αγίου Δημητρίου.

Την περίοδο 2015-2016 αγωνίστηκε στον Ίκαρο Καλλιθέας, όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων στην Καστοριά. Στο τελευταίο ματς με αντίπαλο τον Προμηθέα Πάτρας πέτυχε 12 πόντους.

Ο Χατζηδάκης υπήρξε διεθνής με την Εθνική ομάδα Παίδων, ενώ από τις 30 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου θα αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα των Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διεξάγεται στην Τουρκία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x