Μουντομπάσκετ 2014

Καϊμακόγλου: «Κατώτεροι των περιστάσεων»

Ο Κώστας Καϊμακόγλου αναγνώρισε ότι η Εθνική ήταν κατώτερη των περιστάσεων απέναντι στην Σερβία (72-90), αλλά επισήμανε ότι πρέπει να στηριχθεί τόσο η ομάδα, όσο και ο Φώτης Κατσικάρης.

Καμιά διάθεση για δικαιολογίες από τον Κώστα Καϊμακόγλου. Ο διεθνής φόργουορντ παραδέχθηκε ότι η Εθνική ήταν κατώτερη των περιστάσεων και αποκλείστηκε από δικά της λάθη από την Σερβία. Παράλληλα όμως ζήτησε να στηριχθεί τόσο ο προπονητής, Φώτης Κατσικάρης, όσο και η ομάδα.

Αναλυτικά, όσα είπε στον ΑΝΤ-1:

«Είναι μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα, για όλους μας. Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων. Έπρεπε να μπούμε μέσα και να δαγκώνουμε σίδερα, αλλά οι Σέρβοι έπαιξαν πιο σκληρά. Μας στοίχησε η άμυνα. Δεχθήκαμε εύκολα καλάθια. Δεν μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, οπότε εμείς είμαστε υπεύθυνοι γι’ αυτό.

Δεν νομίζω ότι είναι η πίεση του 5-0. δεν έλεγε τίποτα έτσι όπως είναι το σύστημα διεξαγωγής. Ένα νοκ-άουτ παιχνίδι σε βγάζει εκτός πορείας. Είχαμε ένα κακό παιχνίδι και αυτό έτυχε να είναι σήμερα. Μας άξιζε κάτι καλύτερο σε αυτό το τουρνουά.

Πάντα σε μια άσχημη κατάσταση πρέπει να δούμε κάτι θετικό. Έχει μέλλον αυτή η ομάδα. Ο προπονητής είναι ο κατάλληλος. Πρέπει να υποστηρίξουμε και τον προπονητή και την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x