Ελλάδα

Κακή αρχή στη Σλοβακία

Δεν έδειξε την εικόνα που περίμενε η Εθνική μπάσκετ γυναικών, αφού έχασε από τη Σλοβακία 69-82 στο πρώτο φιλικό της στη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης.

Η Σλοβακία νίκησε την Εθνική μπάσκετ γυναικών 82-69 στο πρώτο φιλικό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης, ενόψει της προετοιμασίας του για το Ευρωμπάσκετ του ερχόμενου μήνα και έδειξε πως χρειάζεται δουλειά, ενόψει της έναρξης της διοργάνωσης.

Πρώτη σκόρερ για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν η Εβίνα Μάλτση με 24 πόντους.


Δεκάλεπτα: 22-18, 47-37, 61-52, 82-69

ΣΛΟΒΑΚΙΑ (Σβοράντα): Ζίρκοβα 22 (3), Ντουντάσοβα 2, Παλενίκοβα 6 (2), Ορόσζοβα 6 (2), Μπαλίντοβα 15 (1), Ζουρκένκοβα 14, Ρουζίκοβα 8, Βινουτσάλονα 9, Σλάμοβα

ΕΛΛΑΔΑ (Κεραμιδάς): Εϊβερι, Σταμολάμπρου, Σταμάτη 3 (1), Σπυριδοπούλου 3 (1), Μάλτση 24 (7/10 τρ), Νικολοπούλου 9, Σωτηρίου 2, Κοσμά 3 (1), Σπανού 9, Καλτσίδου 13, Χριστινάκη 2, Φασούλα 1


Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Κεραμιδάς, τόνισε πως: «Ήταν το πρώτο μας φιλικό, απέναντι σε μια δυνατή και έμπειρη ομάδα. Εμείς κάνουμε μια προσπάθεια ανανέωσης της Εθνικής και θα στηριχτούμε σε κάποιες έμπειρες και σε ορισμένες νέες αθλήτριες. Έχουμε θετικά και αρνητικά στοιχεία στο παιχνίδι μας.

Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τα θετικά και να βελτιώσουμε τα αρνητικά. Στο φιλικό, κατά διαστήματα, παίξαμε καλά, όμως είχαμε πρόβλημα μέσα στη ρακέτα. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση και αυτός είναι ο λόγος που δεχτήκαμε 82 πόντους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x