Ελλάδα

Καλαφατάκης στον ΣΠΟΡ FM: «Η βοήθεια που δώσαμε είναι μια δικαίωση»

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Εθνική ομάδα στους Deaflympics εμφανίστηκε ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Ως μία διάκριση για την οποία πρέπει όλοι οι Έλληνες να είναι περήφανοι και χαρούμενοι χαρακτήρισε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου της Εθνικής Κωφών ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Ο έμπειρος προπονητής και υπεύθυνος αθλητικών δραστηριοτήτων της εταιρείας ΕΛΠΕ (Ελληνικά Πετρέλαια) φιλοξενήθηκε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6 και στην εκπομπή ''Μπαμ.. και κάτω'' των Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη, όπου αποκάλυψε πως η ευχαρίστηση του είναι διπλή καθώς πέρα από το επιτυχημένο αποτέλεσμα αισθάνεται και προσωπικά δικαιωμένος για την οικονομική στήριξη που παρείχε η ελληνική εταιρεία στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την τεράστια επιτυχία της Εθνικής ομάδας:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιτυχία. Αυτή η μικρή βοήθεια που δώσαμε στα κορίτσια αποτελεί μία δικαίωση. Είναι μεγάλη διάκριση και είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι. Και ως αποτέλεσμα μια και ήρθε το χρυσό, αλλά και επειδή βοηθήσαμε εκεί που υπάρχει πραγματική ανάγκη. Όπου μπορεί κανείς να βοηθάει καλό θα είναι να το κάνει και ο Θεός θα του το δώσει πίσω. Μου το ζήτησε προσωπικά και ο υφυπουργός κ.Βασιλειάδης».

Για την βοήθεια του ομίλου των Ελληνικών Πετρελαίων στην Εθνική:
«Προσωπικά εγώ το περίμενα αυτό το χρυσό, γιατί έχω δει την δυνατότητες των κοριτσιών και το αποτέλεσμα μας έκανε υπερήφανους. Ως Όμιλος έχουμε δείξει πως πάντα στεκόμαστε δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x