Ελλάδα

Καλαϊτζίδης: «Δίψα για την υπέρβαση κόντρα στην ΑΕΚ»

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης παραδέχθηκε την ανωτερότητα της ΑΕΚ, ωστόσο από την άλλη τόνισε πως η Καβάλα «διψάει» για τη νίκη που θα είναι υπέρβαση για εκείνη.

Μόνο τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ σκέφτονται στην Καβάλα, σύμφωνα με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο οποίος τόνισε πως τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του «διψούν» για την υπέρβαση.

Αναλυτικά το blog του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Αγαπητοί φίλοι του μπάσκετ εύχομαι να έχουμε όλοι μας ένα όμορφο μπασκετικό Σαββατοκύριακο. Δυστυχώς η ομάδα μου εάν και το πάλεψε σκληρά μέχρι το τέλος, δεν κατάφερε να πετύχει την 3η συνεχόμενη νίκη της στην Πάτρα και πλέον εδώ και μία βδομάδα έχουμε στρέψει όλο μας το ενδιαφέρον στο ματς με την ΑΕΚ.

Ξέρουμε πολύ καλά όλοι μας, πόσο σημαντική ομάδα για το ελληνικό μπάσκετ είναι η ΑΕΚ. Υπάρχει ο ανάλογος σεβασμός, όμως παράλληλα υπάρχει και η δίψα για την υπέρβαση από όλους μας. Ξέρουμε πως το να μπορέσουμε έστω και στο γήπεδο μας να κερδίσουμε μία τέτοια ομάδα με τέτοιες μονάδες μόνο εύκολο δεν είναι.

Από την άλλη όλη την εβδομάδα και πάλι οι τραυματισμοί μας άφησαν αποδεκατισμένους. Δε θυμάμαι μία φορά φέτος να παίξαμε χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Οι ατυχίες δυστυχώς συνεχίστηκαν. Μάθαμε όμως να ζούμε με αυτές, αυτό θα κάνουμε και αυτή τη φορά. Περιμένουμε τον κόσμο μας και πάλι να γεμίσει την Καλαμίτσα και να μας βοηθήσει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο ελπίζοντας στην ανατροπή. Εμείς προσπαθούμε και αυτό φαίνεται στο γήπεδο, απλά θέλουμε καμιά φορά και λίγη τύχη
»...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x