Ελλάδα

Καλαμπάκος: «Ξεκινήσαμε άτσαλα και είχαμε νευρικότητα»

Στο κακό ξεκίνημα του Κοροίβου που έφερε νεύρα στους παίκτες απέδωσε την ήττα από τον ΠΑΟΚ ο Ντίνος Καλαμπάκος.

Ο τεχνικός των Ηλείων τόνισε πως όποιος και αν έχανε, θα ήταν στενοχωρημένος και ανέλυσε τι συνέβη στην ομάδα του μετά το κακό ξεκίνημα. Έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών το μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης και θεωρεί πως έκαναν ότι μπορούσαν για νικήσουν και έχασαν στο ένα σουτ, ενώ δε θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον Ηλία και τον ΠΑΟΚ για την νίκη. Όσο στεναχωρημένος, είμαι εγώ που χάσαμε το παιχνίδι, νομίζω την ίδια στεναχώρια θα είχε και ο Ηλίας αν το παιχνίδι κρινόταν στην τελευταία λεπτομέρεια της κανονικής περιόδου.

Ξεκινήσαμε πολύ άτσαλα το παιχνίδι με μεγάλη νευρικότητα, δεν μπορούσαμε να συγκεντρωθούμε, ενώ ήμασταν αρκετά καλοί στην επίθεση δεν μπορούσαμε να βρούμε βήμα, είχαν άγχος και στο σουτ και στην πάσα τα περισσότερα παιδιά, σιγά- σιγά και "απεγκλωβιστήκαμε" από τη "δαγκάνα" του Ηλία που προσπαθούσε να κρατήσει χαμηλά το ρυθμό τον δικό μας, μπήκαν κάποια μεγάλα σουτ στην πορεία και γίναμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και στο τέλος φτάσαμε λίγο πριν την πηγή.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, ήταν σημαντική και σε μία ομάδα με παιδιά νεαρής ηλικίας το να έρθει η ψυχολογία "τούμπα" στη διάρκεια του παιχνιδιού είναι πολύ δύσκολο, να ξεκινάς άσχημα και να προσπαθείς να γίνεσαι καλός. Ήμασταν άτυχοι σήμερα.

Παλέψαμε, προσπαθήσαμε, κάναμε ότι μπορούσαμε, απέναντι σε μία πολύ καλή και "γεμάτη" ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Θέλαμε ένα σουτ ακόμη, δυστυχώς δεν μπήκε. Τώρα, από εκεί και πέρα, το κεφάλι κάτω να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, θα μιλήσουμε και με τη διοίκηση να δούμε τι μπορεί να γίνει και πως μπορούμε να συνεχίσουμε καλύτερα.

Για τη διαιτησία δεν έχω να πω κάτι, δεν θέλω να μιλάω για την διαιτησία, αυτή είναι η δουλειά τους, ας κάνουν αυτοί την δουλειά τους να κάνουμε εμείς τη δουλειά μας. Στο κάτω- κάτω της γραφής κάποια λάθη κάναμε και εμείς, τα θεωρούμε ανθρώπινα, ίσως κάποια λάθη έκαναν και οι διαιτητές και αυτά… ανθρώπινα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x