Ελλάδα

Καλαμπάκος: «Μας ‘έπνιξε’ το άγχος»

Στο πολύ άγχος των παικτών του Κολοσσού απέδωσε τη συντριβή του Κοροίβου ο Ντίνος Καλαμπάκος μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός των Ηλείων τόνισε πως δε διαχειρίστηκαν σωστά πνευματικά τη νίκη στη Λευκάδα, όμως ξεκαθάρισε πως είναι όλοι μαζί και ενωμένοι και στηρίζει ο ένας τον άλλον και αυτός τους παίκτες του για τη συνέχεια, χαρακτηρίζοντας καλό και «διαβασμένο» τον αντίπαλο. Στάθηκε στα επεισόδια που σημειώθηκαν και πιστεύει πως ο κόσμος βοηθά την ομάδα όσο καιρό βρίσκεται αυτός στο «τιμόνι» της.

Αναλυτικά: «Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Κολοσσού. Εμείς, νομίζω ότι "πνιγήκαμε" από το άγχος μας. Ήμασταν ευχαριστημένοι μετά το παιχνίδι στη Λευκάδα και θέλαμε και αυτή τη νίκη, αλλά δεν μπορέσαμε να το διαχειριστούμε πνευματικά και φταίμε αρκετά εμείς, ήμασταν κακοί και χάσαμε.

Δεν απογοητευόμαστε, δεν το βάζουμε κάτω. Είμαστε όλοι μαζί και στηρίζουμε τα παιδιά και στα εύκολα και στα δύσκολα. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και από τον Χολ, ο οποίος εξίμιση μήνες έκανε το καλύτερο. Και μην ξεχνάμε ότι αντίπαλος ήταν ο Κολοσσός και ο αντίπαλος, δυστυχώς, ήρθε καλά "διαβασμένος" και οργανωμένος. Ο Κολοσσός είναι καλύτερος από εμάς.

Να πω και για κάτι επεισόδια που ακούστηκαν, εγώ είμαι εδώ εξίμιση μήνες και ξέρω ότι έχει πάρει βραβεία ήθους δύο χρονιές για τους φιλάθλους του, κάτι πρέπει να έφταιξε λοιπόν για να γίνουν σήμερα αυτά που έγιναν σήμερα. Είχα σχολιάσει στο παρελθόν κάποια στιγμή τη διαιτησία, είχα πει ότι δεν θα ξανασχοληθώ και δεν θα ξανασχοληθώ.

Εξίμιση μήνες που είμαι εδώ, ο κόσμος στηρίζει την ομάδα και βοηθά. Δεν είναι η πρώτη ήττα που κάναμε. Από εκεί και πέρα, αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί ένας νέος παίκτης και παλεύουμε για τη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x