Ελλάδα

Καλαμπάκος: «Ζήσαμε ένα… όνειρο για 32-33 λεπτά κόντρα στον Άρη»

Ευχαριστημένος με την εικόνα του Κόροιβου Αμαλιάδας, παρά την ήττα από τον Άρη, ήταν ο Ντίνος Καλαμπάκος.

Ως ένα… όνειρο χαρακτήρισε ο Ντίνος Καλαμπάκος την εμφάνιση του Κόροιβου για 32-33 λεπτά στην ήττα από τον Άρη, με τον προπονητή της ομάδας από την Αμαλιάδα να αναφέρεται στις απουσίες των ψηλών σ’ αυτό το ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντίνος Καλαμπάκος:

«Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του και την επιτυχία του στην Ευρώπη. Έγινε ένα παιχνίδι που το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Εμείς ζήσαμε ένα ωραίο όνειρο για 32-33 λεπτά, μετά δεν αντέξαμε. Δεν πιστεύαμε ότι θα φτάσουμε μέχρι εκεί. Μας έλειπαν δύο ψηλοί, ο Χολ έφυγε, ο Πόλαρντ ήταν άρρωστος και έμεινε Αμαλιάδα. Ήρθαμε με ένα σέντερ, τον Σαχπατζίδη και δύο 4αρια. Θέλαμε να κρατήσουμε τον Άρη μακριά από το καλάθι, να πιέσουμε τη μπάλα, και με τρικ και ζώνες να αντέξουμε. Ξέραμε ότι ο Άρης θα ήταν κουρασμένος. Για πολύ μεγάλο χρόνο είμαστε ευχαριστημένοι, παίξαμε αρκετά έξυπνα για τις ικανότητες που έχουμε. Από σήμερα αρχίζουμε να σκεφτόμαστε το παιχνίδι του Σαββάτου που είναι σημαντικό για μας».

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Μιχάλογλου είπε: «Ήρθαμε να παίξουμε με πολλές απουσίες και πολλά προβλήματα μέσα στη βδομάδα. Ακολουθήσαμε το πλάνο του κόουτς, για να μείνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο μέσα στο παιχνίδι, αλλά λίγο τα φάουλ, λίγο οι ανάσες, ήμασταν και λίγοι και χάσαμε με μεγάλη διαφορά στο τέλος. Για μας προέχει η αναμέτρηση με την Πάτρα. Κοιτάμε τα παιχνίδια που μπορούμε να πάρουμε κι αν τεθεί όριο ελπίζουμε να το έχουμε καλύψει. Το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να το πάρουμε οπωσδήποτε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x