Ευρώπη

Καλάθης, Βεζένκοφ και Ντατόμε για Μπαρτσελόνα!

Δυνατά αναμένεται να μπει στο μεταγραφικό… παζάρι του καλοκαιριού η Μπαρτσελόνα, καθώς σύμφωνα με τον Τύπο της Ισπανίας έχει στη λίστα της τους Νικ Καλάθη, Αλέξανδρο Βεζένκοφ και Τζίτζι Ντατόμε!

Στην Μπαρτσελόνα αναμένονται πολλές μεταγραφικές κινήσεις το καλοκαίρι που έρχεται, με την… παρέλαση των ονομάτων να έχει ξεκινήσει ήδη! Όπως αναφέρεται, λοιπόν, στην ιστοσελίδα «encestando.es», στη λίστα των «μπλαουγκράνα» βρίσκονται οι Νικ Καλάθης, Αλέξανδρος Βεζένκοφ και Τζίτζι Ντατόμε!

Όσον αφορά το ενδιαφέρον για τον φόργουορντ του Άρη, αυτό είναι γνωστό εδώ και μερικούς μήνες, καθώς άνθρωποι των Καταλανών είχαν συναντηθεί μαζί του στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο TOP 16 της Ευρωλίγκας.

Από ‘κει και πέρα, η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί από κοντά την περίπτωση του Νικ Καλάθη, ο οποίος όμως έχει τονίσει πως προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στο NBA και να μην επιστρέψει ακόμα στην Ευρώπη.

Τέλος, το όνομα του Τζίτζι Ντατόμε ακούγεται από το περασμένο καλοκαίρι για τους Καταλανούς, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Ωστόσο, ο Ιταλός φόργουορντ πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο «μαγικό κόσμο» και φέτος, με τους «μπλαουγκράνα» να φέρονται φαβορί για να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x