Αναλυτικά, όσα δήλωσε στα «Νέα»:

Για το αν η ομάδα έχει άρωμα ΝΒΑ: «Εννοείται ότι μπορείς να το πεις, όταν μάλιστα έχεις στην ομάδα τον MVP του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου».

Για τη συνεργασία με Σλούκα και Αντετοκούνμπο: «Με τον Κώστα θα τον κάνουμε ευτυχισμένο. Ξέρουμε πώς να τον αξιοποιήσουμε και θα το πετύχουμε. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε αλλά θα πρέπει να το δούμε και στην πράξη μέσα στο παιχνίδι. Μιλάμε για έναν παίκτη που έχει απίστευτο ταλέντο και πρέπει να του περάσουμε τις καλύτερες πάσες. Είναι πιστεύω ιδανικός ο συνδυασμός να βρεθούμε παρέα και θα το δείξουμε στο παρκέ».

Για το στόχο της Εθνικής: «Δεν κρυβόμαστε, θέλουμε ένα μετάλλιο και μπορούμε να το κατακτήσουμε, απλά όλα κρίνονται στο παρκέ και εκεί θα μάθουμε το πού τελικά θα φτάσουμε. Κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί την επιτυχία εάν εσύ δε δουλέψεις σκληρά στο γήπεδο για να τα καταφέρεις. Δεν μπορεί κανένας μας είναι αλήθεια να αρνηθεί ότι έχουμε υψηλές προσδοκίες από αυτή την ομάδα πρώτα από όλα εμείς οι παίκτες και μετά φυσικά οι φίλαθλοι».

Για τον χαρακτήρα του Γιάννη: «Όπως τον βλέπετε απ' έξω... ε καμία σχέση! Eίναι ακόμα πιο ήρεμος και προσγειωμένος. Ξέρεις δεν είναι μικρό πράγμα, είναι ο πολυτιμότερος παίκτης του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο και όμως είναι απόλυτα ήρεμος και συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνει. Θα ξαναπώ ότι είναι τιμή να παίζουμε πλάι του και να είμαστε στην ίδια ομάδα».