Euroleague

Καλάθης: «Είχαμε σωστό πλάνο»

Στο σωστό πλάνο που είχε ο Παναθηναϊκός στο παρκέ απέδωσε τη νίκη επί της Μπασκόνια στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα» ο Νικ Καλάθης.

Ο ομογενής γκαρντ των «πράσινων» τόνισε πως έκαναν καλό ξεκίνημα και όλοι έπαιξαν σαν να ήταν αγώνας για τα πλέι οφ. Θεωρεί πως δεν άφησαν τους Ισπανούς να τρέξουν και πως δεν ευθύνεται η κούραση για τα πολλά λάθη στα τελευταία λεπτά, ενώ δεν ενδιαφέρονται τι θα κάνει στα δύο τελευταία ματς η Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά: «Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά. Είχαμε ένα καλό πλάνο, ο προπονητής έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά σε αυτό. Θέλαμε πολύ μία νίκη εκτός έδρας και παίξαμε σαν να πρόκειται για αγώνα πλέι οφ. Τρέχουν πολύ, ειδικά στην έδρα τους. Θέλαμε να κάνουμε κάτι για να μην τους το επιτρέψουμε.

Κάναμε αρκετά λάθος στο τέλος. Δεν ήταν θέμα κούρασης, απλά ήμασταν λίγο απρόσεκτοι στις πάσες μας. Το να νικάμε τέτοια παιχνίδια είναι κάτι σημαντικό.

Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια και θέλουμε να διατηρήσουμε ένα καλό μομέντουμ για τα πλέι οφ. Θα κάνουμε ο, τι κάνουμε πάντα και δεν ενδιαφερόμαστε για το τί θα κάνει η Φενέρμπαχτσε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x