Euroleague

Καλάθης: «Έχουμε την ομάδα για να τα καταφέρουμε»

Πεπεισμένος πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να τα καταφέρει είναι ο Νικ Καλάθης.

Ο Νικ Καλάθης είναι αισιόδοξος για τη σειρά των play offs με τη Ρεάλ. «Το πιο σημαντικό είναι η άμυνα. Η Ρεάλ τρέχει και σκοράρει πολύ, έχει καλούς σκόρερ και θα πρέπει να τους περιορίσουμε και αν το πετύχουμε αυτό τα πράγματα θα είναι καλύτερα», τόνισε αρχικά.

Για την πνευματική διαχείριση κάθε ματς της σειράς είπε: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Μπορείς να κερδίσεις ή να χάσεις με 50 πόντους, αλλά θα πρέπει να σκέφτεσαι τη συνέχεια, είτε κερδίζεις είτε χάνεις. Είναι σαν σετ στο τένις. Έχουμε τους παίκτες και την ομάδα για να αντεπεξέλθουμε».

Ερωτηθείς αν συμφωνεί με όσους θεωρούν την απόδοση του ίδιου και του Ντόντσιτς καταλυτικές για την έκβαση της σειράς, απάντησε: «Δεν είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου. Για μένα το σημαντικό είναι να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει και να πάει στο Final 4. Αυτό που με ενδιαφέρει σε πρώτη φάση είναι να προστατεύσουμε την έδρα μας. Θέλω να βγω και να παίξω όπως παίζω, στην άμυνα, την επίθεση, τα ριμπάουντ… Όλοι μαζί πρέπει να το κάνουμε. Αν παίξουμε όσο δυνατά πρέπει, πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x