Ελλάδα

Καλάθης: «Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο»

Υπόκλιση του Νικ Καλάθη στον κόσμο του Παναθηναϊκού. «Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο. Με τη βοήθειά τους μπορούμε να νικήσουμε τους πάντες», τόνισε.

Μπορεί για τον κόσμο του Παναθηναϊκού MVP να είναι ο Νικ Καλάθης, αλλά για τον ομογενή γκαρντ ισχύει το… αντίστροφο.

«Είναι πάντα πολύ σημαντικό να προστατεύεις την έδρα σου. Αυτό κάνουμε κι έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε μέχρι τέλους. Αυτό είναι το κλειδί για μας, να παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας σε αυτή τη φανταστική ατμόσφαιρα. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καταφέρει τίποτα. Με αυτούς δίπλα μας μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε», δήλωσε στην «Πράσινη».

Όσο για το όνομά του που έγινε σύνθημα στο ΟΑΚΑ; «Είναι πολύ όμορφο. Το έκαναν πρώτη φορά πέρσι στους τελικούς. Πιστεύω ότι έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο, συνεπώς το να ακούς από αυτούς να φωνάζουν το όνομά σου είναι κάτι συναρπαστικό».

Τέλος, αναφέρθηκε στη σημασία της άμυνας που οδηγεί τον Παναθηναϊκό. «Σε κάθε παιχνίδι η άμυνα είναι αυτή που δείχνει το δρόμο. Αυτή μας κατευθύνει και μας επιτρέπει το τρανζίσιον παιχνίδι. Σε αυτή βασιζόμαστε, με αυτή πορευόμαστε και είναι το κλειδί για κάθε νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x