Euroleague

Καλάθης: «Έχω αυτοπεποίθηση, νιώθω καλά»

Ο Νικ Καλάθης αναφέρθηκε στη σημαντική νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και στην προσωπική του απόδοση που δείχνει πιο καλά από ποτέ!

Ο Νικ Καλάθης εμφανίστηκε χαρούμενος για τη νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, στάθηκε στην εντυπωσιακή εμφάνιση του πρώτου μέρους, τόνισε πως δεν πρέπει να επαναληφθεί η χαλάρωση του δεύτερου, ενώ υπογράμμισε πως οι σπουδαίες εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα είναι απόρροια της αυτοπεποίθησης που έχει.

«Η άμυνα ήταν το κλειδί της αναμέτρησης, παίζαμε με αλλαγές πίσω και τους αναγκάζαμε να βρίσκουν δύσκολα σουτ. Αυτό μας βοήθησε πάρα πολύ, ειδικά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο εφησυχάσαμε. Συνολικά, πάντως, είναι μια σημαντική νίκη, επειδή παίξαμε απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Όταν θες να λέγεσαι μεγάλη ομάδα, θα πρέπει να χαλαρώνεις στο δεύτερο μέρος, πρέπει να τελειώνουμε… σκληρά κάθε αγώνα. Μαθαίνουμε βέβαια από όλα αυτά. Έχω αυτοπεποίθηση, οι συμπαίκτες μου, μου δημιουργούν σουτ και νιώθω πολύ καλά. Οφείλω να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω τώρα και να κάνω τη ζωή για όλους πιο εύκολη», είπε σχετικά ο Έλληνας γκαρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x