NBA

Καλάθης: «Θα συνεχίσω να σουτάρω…»

Ο Νικ Καλάθης μίλησε για την απρόσμενη ευστοχία του στα τρίποντα στον τέταρτο αγώνα των Γκρίζλις με τους Μπλέιζερς.

Τον προκάλεσαν απροκάλυπτα να σουτάρει κι αυτός… τους τιμώρησε. Ο Νικ Καλάθης είχε 4/5 τρίποντα στον τέταρτο αγώνα των Γκρίζλις με τους Μπλέιζερς κι όσο οι αντίπαλοι συνεχίζουν να του δίνουν χώρο, σκοπεύει να τους αποδεικνύει πως κάνουν λάθος.

«Αν συνεχίσουν να με παίζουν πίσω από το σκριν, θα συνεχίσω να σουτάρω. Είναι καλό για την ψυχολογία μου να ευστοχώ στα πρώτα σουτ», ανέφερε ο Καλάθης.

Η δεύτερη σερί εξαιρετική του εμφάνιση δεν αρκούσε, πάντως, στις «αρκούδες» που έχασαν, αλλά εξακολουθούν να έχουν το πάνω χέρι στη σειρά με 3-1 και την ευκαιρία να καθαρίσουν την πρόκριση τα ξημερώματα στο Μέμφις. «Ήμασταν κακοί στην άμυνα, δώσαμε εύκολα καλάθια κι επιθετικά ριμπάουντ. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό και να βοηθήσουμε όλοι. Αν το φροντίσουμε αυτό στη συνέχεια, θα είμαστε καλά. Ξέραμε πως οι Μπλέιζερς ήταν απεγνωσμένοι και έκαναν τα πάντα. Τώρα επιστρέφουμε στην έδρα μας, με το κοινό μας και ελπίζω να είμαστε καλά. Θα πρέπει να παίξουμε κι εμείς με το ίδιο πάθος τώρα», ανέφερε.

Για τον δικό του αυξημένο ρόλο και χρόνο στο παρκέ, ελλείψει του Μάικ Κόνλεϊ, είπε: «Όταν παίζεις πολλά λεπτά βρίσκεις καλύτερα ρυθμό. Τα δύο τελευταία παιχνίδια ήταν καλά για μένα, όχι μόνο από άποψη πόντων, αλλά και από τη βοήθεια που προσπαθώ να δώσω στην ομάδα σε όλους τους τομείς».

Τέλος, για το πώς βιώνει την παρθενική του παρουσία στα play offs, μιας και πέρσι ήταν τιμωρημένος, δήλωσε: «Το διασκεδάζω, είναι τα πρώτα μου play offs στο ΝΒΑ και η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική. Για μένα είναι ένα όνειρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x