Ελλάδα

Κάλεσε Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους ο Αθλητικός Εισαγγελέας!

Συνάντηση με τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο ζήτησε ο Αθλητικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM!

Προσπάθεια να εκτονώσει την ήδη τεταμένη κατάσταση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό Superfoods, θέλει να κάνει ο Κωσταντίνος Σιμιτζόγλου!

Όπως αποκάλυψαν οι Βασίλης Παπαθεοδώρου και Άρης Ασβεστάς στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 94,6 «Αποκάλυψη Τώρα», ο Αθλητικός Εισαγγελέας απηύθυνε πρόσκληση τόσο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο όσο και στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για κοινή παρουσία τους στο γραφείο του, μέσα στις επόμενες δύο ημέρες. Δηλαδή, πριν διεξαχθεί ο τέταρτος τελικός των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ.

Με τον τρόπο αυτό, ο Αθλητικός Εισαγγελέας αφενός εξέφρασε την ανησυχία του για το... πολεμικό κλίμα που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στις δύο πλευρές και αφετέρου θα προσπαθήσει την ύστατη στιγμή να σβήσει αυτή τη... φωτιά. Ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή υπάρχει ένα εμπόδιο ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση, καθώς δεν είναι στην Ελλάδα όλοι οι ισχυροί άνδρες των δύο ΚΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x