Ελλάδα

Κάλεσε και Γιαννακόπουλο και Παπαδόπουλο

Σε ακρόαση απ’ την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κλήθηκαν οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Μάνος Παπαδόπουλος σχετικά με την υπόθεση μεταβίβασης των μετοχών, μετά την καταγγελία του Ολυμπιακού.

Εξετάστηκε σήμερα απ’ την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (πρώτη της μετά την επανασύσταση) η καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με την οικονομική φερεγγυότητα του Μάνου Παπαδόπουλου και την «εικονική και προσχηματική» μεταβίβαση (όπως την χαρακτηρίζουν) των μετοχών προς το πρόσωπό του απ’ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Η ΕΑΑ λοιπόν δεν έλαβε καμία απόφαση, ωστόσο ζήτησε δύο πράγματα για τις 18 Ιουνίου, όταν και θα συνεχιστεί το σίριαλ ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αρχικά να προσκομίσουν οι δύο σύλλογοι υπομνήματα όπου θα αναλύουν τις απόψεις τους και στη συνέχεια κάλεσε τον πρώην και νυν πρόεδρο του τριφυλλιού να δώσουν το «παρών».

Αυτό συνέβη, προκειμένου να επανεξεταστεί η οικονομική φερεγγυότητα του Μάνου Παπαδόπουλου, κατά πόσο δηλαδή έχει την «επιφάνεια» για να του ανήκει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες από πλευράς ερυθρολεύκων έχουν προσκομίσει μέχρι τώρα μόνο δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (για το θέμα) κι όχι στοιχεία που να αποδεικνύουν τις οικονομικές… δυνατότητες του Μάνου Παπαδόπουλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x