Ελλάδα

Κάλεσμα του Γκιστ στους φίλους του (pic)

Την ανυπομονησία του να ξεκινήσει το καμπ «Gist & Friends», το οποίο θα διαρκέσει από τις 26 μέχρι τις 30 Ιουνίου, στο Costa Navarino, εξέφρασε ο Τζέιμς Γκιστ.

Έτοιμος για το «Gist & Friends» δηλώνει ο Τζέιμς Γκιστ. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού είναι το κεντρικό πρόσωπο του καμπ που θα διοργανωθεί στο Costa Navarino, από τις 26 μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Το «παρών» στο camp θα δώσουν επίσης οι Θανάσης Γιαπλές (πρωταθλητής Κατάρ 2015 και 2016, με την Αλ Ραγιάν), Σταύρος Μυκονιάτης (ασίσταντ προπονητής στο Ρέθυμνο Aegean), Βασίλης Μητσόπουλος (γυμναστής στην Αλ Ραγιάν και παλαιότερα πολλών ομάδων της Α1) και ο Βασίλης Σούλης (πρωταθλητής Euroleague 1997, πρωταθλητής Ελλάδας 1996 και 1997, κυπελλούχος Ελλάδας 1997, Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνική Εφήβων το 1995, 85 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα και νυν προπονητής ακαδημιών).

«Έλατε να με συναντήσετε στο "Gist & Friends" Basketball Camp από τις 26 ως τις 30 Ιουνίου στο απίθανο θέρετρο του Costa Navarino. Ανυπομονώ για την επόμενη εβδομάδα. Διαδώστε το στον κόσμο και ας περάσουμε πολύ καλά. Ελπίζω να σας δω εκεί», έγραψε ο Τζέιμς Γκιστ στο Instagram.

Come join me at "Gist & Friends" Basketball Camp June 26-30 at the amazing resort Costa Navarino. Looking forward to next week. Pass the word around and let's have a great time! #HopeToSeeYouThere

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης James Gist III (@gistopoulous14) στις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x