Euroleague

Καλή επιτυχία από την ΕΟΚ στον Ολυμπιακό

Με σχετική επιστολή η ελληνική ομοσπονδία ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στον σημερινό ημιτελικό του final-4 της Ευρωλίγκας απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ευχές για καλή επιτυχία και πρόκριση στον μεγάλο τελικό του final-4 της Ευρωλίγκας στον Ολυμπιακό από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Σε σχετική επιστολή της η ηγεσία της ΕΟΚ ενημερώνει ότι δεν θα μπορεί να παραστεί στην Κωνσταντινούπολη και καταλήγει ευχόμενη «οι μικρές λεπτομέρειες που κρίνουν τέτοιους αγώνες να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Αναλυτικά αναφέρει η επιστολή της ΕΟΚ:

«Αξιότιμοι κύριοι,

με την παρούσα επιστολή θέλαμε να σας εκφράσουμε τις ειλικρινείς και θερμές ευχές μας για καλή επιτυχία στην προσπάθεια του Ολυμπιακού στο Final Four της Κωνσταντινούπολης, όπου θα εκπροσωπήσετε το ελληνικό μπάσκετ.

Η υποχρέωσή μας να παραστούμε στη Γενική Συνέλευση της FIBA που διεξάγεται τις ίδιες μέρες στο Βερολίνο, δυστυχώς δεν μας επιτρέπει να είμαστε κοντά στην προσπάθειά σας, κάτι που θα το θέλαμε πολύ.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο Ολυμπιακός θα εκπροσωπήσει επάξια το ελληνικό μπάσκετ και ευχόμαστε οι μικρές λεπτομέρειες που κρίνουν τέτοιους αγώνες να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Γιώργος Βασιλακόπουλος
Πρόεδρος

Παναγιώτης Τσαγκρώνης
Γενικός Γραμματέας»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x