Euroleague

Κάλινιτς: «Καρδιά πρωταθλητή ο Ολυμπιακός, αλλά δεν μας φοβίζει κανένας»

Γεμάτος αυτοπεποίθηση είναι ο Νίκολα Κάλινιτς, παρότι δεν κρύβει το σεβασμό του για τον Ολυμπιακό και το θαυμασμό του στους Σπανούλη και Πρίντεζη.

Μπορεί ο Νίκολα Κάλινιτς να «έλουσε» με κοσμητικά επίθετα τον Ολυμπιακό και τους ηγέτες του, ωστόσο δήλωσε γεμάτος αυτοπεποίθηση πως η Φενέρμπαχτσε δεν φοβάται κανέναν.

Αποστολή στην Πόλη, Χρήστος Ρομπόλης

«Κανείς μας δεν είναι εδώ απλά για να παίξει στον τελικό. Άλλωστε και κανείς μας δεν πανηγύρισε πάνω από 10 λεπτά τη νίκη στον ημιτελικό. Όλοι θέλουν το τρόπαιο. Και για να συμβεί αυτό πρέπει να το θέλεις πολύ και να είσαι συγκεντρωμένος», τόνισε ο Σέρβος φόργουορντ.

«Δεν μπορώ να πω ότι ο τρόπος που ο Ολυμπιακός τελειώνει τα παιχνίδι μας τρομάζει. Έχουν καρδιά πρωταθλητή, δεν τα παρατάνε ποτέ και έτσι παίζουν εδώ και χρόνια. Ειλικρινά εκτιμώ πολύ αυτή την ομάδα. Είχα παρακολουθήσει πολλά Final Four ως τηλεθεατής και αναρωτιόμουν πώς έβαζαν αυτά τα σουτ. Πάντως δεν μας φοβίζει καμία ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια και πιστεύω πως αν κάνουμε το παιχνίδι μας, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x