Ελλάδα

Καλλές: «Τα Τρίκαλα δεν έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν παιχνίδια»

Μονόδρομος είναι η νίκη για τα Τρίκαλα κόντρα στο Λαύριο, σύμφωνα με τον Νίκο Καλλέ, ο οποίος τόνισε πως η θεσσαλική ομάδα πήρε κουράγιο μετά το ροζ φύλλο απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας.

Πολύ δύσκολη αποστολή έχουν τα Τρίκαλα στην έδρα του Λαυρίου, ωστόσο σύμφωνα με τον Νικό Καλλέ, η θεσσαλική ομάδα πρέπει να δώσει τα πάντα για τη νίκη, καθώς δεν έχει την «πολυτέλεια» να διαλέγει παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Νίκος Καλλές στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σας

Τεράστια νίκη για την ομάδα μας το προηγούμενο Σάββατο. Εν μέσω πολλών απροόπτων κατά την διάρκεια του παιχνιδιού αντέξαμε, δεν τα παρατήσαμε και ανατρέψαμε την εις βάρος μας διαφορά. Η νίκη μας δίνει κουράγιο για την δύσκολη συνέχεια αλλά και πολλά χρήσιμα συμπεράσματα όπως το να μην παρατάς ποτέ ένα παιχνίδι.

Επόμενος αγώνας με το Λαύριο, μία πάρα πολύ καλή ομάδα που χτυπάει όλα τα παιχνίδια μέσα έξω. Πολλοί παίκτες από πέρυσι έμειναν στην ομάδα του Λαυρίου προσδίδοντας έτσι μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με την δικιά μας ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι 40 λεπτά για να πετύχουμε το στόχο μας που φυσικά είναι η νίκη. Μια ομάδα όπως τα Τρίκαλα δεν έχει την δυνατότητα να επιλέγει παιχνίδια και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να δίνει τα πάντα στο γήπεδο.

Πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια στις τρεις Ελληνικές ομάδες στην πρεμιέρα του Fiba Champions League. Μεγάλη εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στην Efes, εύχομαι και ο Παναθηναϊκός να γυρίσει νικητής από την Μόσχα.

Καλή συνέχεια σε όλους
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x