Ελλάδα

Καλλινικίδης: «Ανυπομονούμε...»

Ιστορικό είναι για τον Αρκαδικο το ματς με τον Άρη το Σάββατο, καθώς πρόκειται για το πρώτο εντός έδρας της ομάδας στην Α1 και ο Άκης Καλλινικίδης δεν έκρυψε την προσμονή του.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στο esake.gr ο έμπειρος φόργουορντ:

Η ώρα για το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας έφτασε και το περιμένουμε όλα τα παιδιά με μεγάλη ανυπομονησία.

Την πρώτη αγωνιστική, κόντρα στην Κηφισιά δείξαμε κάποια στοιχεία που δουλέψαμε όλο το διάστημα και αυτό είναι άκρως θετικό.

Ωστόσο, δεν αρκεί, για την ακρίβεια δεν μας αρκεί. Το παιχνίδι που έρχεται κόντρα στον Άρη, είναι ένα ακόμα δύσκολο για εμάς, ωστόσο είμαστε έτοιμοι.

Έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα και το Σάββατο θα προσπαθήσουμε για το καλύτερό, όπως και σε κάθε ματς δηλαδή.

Η μεγάλη ανυπομονησία έχει να κάνει με το ότι θα είμαστε για πρώτη φορά στην έδρα μας για παιχνίδι Α1 και όπως πληροφορούμαστε όλα τα παιδιά από τους ανθρώπους της ομάδας η προσμονή και η λαχτάρα του κόσμου είναι μεγάλη.

Εμείς, θέλουμε να δώσουμε χαρά σε όλο αυτόν τον κόσμο που θα μας στηρίξει και ελπίζουμε στο τέλος της αναμέτρησης, να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαιρόμαστε την πρώτη μας νίκη στη μεγάλη κατηγορία.

Κλείνοντας λοιπόν, έχω να πω στον κόσμο πως τον περιμένουμε στο ΔΑΚ Τρίπολης και πως θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για το ροζ φύλλο αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x