NBA

Καλύτερος Ευρωπαίος ο Αντετοκούνμπο

Το βραβείο του κορυφαίου Ευρωπαίου παίκτη στον κόσμο παρέλαβε στο περιθώριο του αγώνα των Μπακς με τους Χοκς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από την Gazzetta dello Sport.

Άλλη μία διάκριση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος τα ξημερώματα πραγματοποίησε ακόμη μία MVP εμφάνιση στη νίκη των Μπακς με 115-107 των Χοκς.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας σούπερ-σταρ παρέλαβε από την Gazzetta dello Sport το βραβείο του κορυφαίου Ευρωπαίου μπασκετμπολίστα τη φετινή σεζόν στον κόσμο.

Η βράβευσή του έγινε κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Μιλγουόκι, ενώ στην ψηφοφορία που διενέργησε η ιταλική εφημερίδα έμειναν πιο πίσω ο Λούκα Ντόντσιτς και ο Νίκολα Γιόκιτς.

Το συγκεκριμένο βραβείο έχουν παραλάβει από το 2000 μέχρι σήμερα: έξι φορές ο Ντιρκ Νοβίτσκι, τέσσερις ο Πάου Γκασόλ, δύο ο Τόνι Πάρκερ και από μία ο Μαρκ Γκασόλ, ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο Γκόραν Ντράγκιτς και ο Αντρέι Κιριλένκο.

Δείτε την σχετική ανάρτηση




Σταύρος Καλογεράκης

Ενισχυμένες αποδόσεις* από το Pamestoixima.gr στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Μάντσεστερ Γιουν. με σκορ 0-1 ή 0-2 ή 1-2. *Όροι και προϋποθέσεις.

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x