Ελλάδα

Κάμινγκς στο sportfm.gr: «Ο Άρης το θέλει πολύ. Το ίδιο και εγώ»

Ματς της… ζωής του χαρακτήρισε τον τελικό του Άρη με τον Παναθηναϊκό ο Γουίλ Κάμινγκς μιλώντας στο sportfm.gr. «Το θέλουμε πολύ αυτό το Κύπελλο», τόνισε. «Έτοιμος ξανά για το τελευταίο σουτ», τόνισε.

Το δικό του καλάθι στην εκπνοή απέναντι στην ΑΕΚ έστειλε τον Άρη στον τελικό. Ο Γουίλ Κάμινγκς μιλώντας στο sportfm.gr δήλωσε έτοιμος να πάρει ξανά το τελευταίο σουτ αλλά και να κάνει οτιδήποτε χρειαστεί στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό για να οδηγήσει την ομάδα του στον τίτλο. Άλλωστε ο Αμερικανός γκαρντ χαρακτήρισε το παιχνίδι αυτό το πιο σημαντικό της ζωής του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γουίλ Κάμινγκς στον Χρήστο Ρομπόλη:

-Είναι ο ήρωας του ημιτελικού (σ.σ. με την ΑΕΚ) έτοιμος για τον τελικό;
«(Γελάει). Είμαι έτοιμος για κάθε αγώνα. Έτοιμος να βγω στο γήπεδο. Από το τζάμπολ και μετά, δεν υπάρχει γυρισμός».

-Πώς αντιμετωπίζεις το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θεωρείται το φαβορί, αλλά και το ότι ο Άρης παίζει στην έδρα του;
«Για μένα δεν έχει σημασία ποιος αντιμετωπίζεις ή πού. Πρέπει να παίζεις το ίδιο, απέναντι σε κάθε αντίπαλο και σε κάθε έδρα. Στο τέλος της μέρας αυτό που μετρά σε κάθε αγώνα είναι να πετυχαίνεις καλάθια στην επίθεση και να σταματάς τον αντίπαλο στην άμυνα. Κι εγώ, όπως και όλοι στον Άρη, το θέλουμε πολύ αυτό το παιχνίδι, αυτό το Κύπελλο».

-Αν σου ζητούσα να διαλέξεις τους τρεις πιο επικίνδυνους παίκτες του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Άρη, ποιους θα έλεγες;
«Θα έλεγα όλη την ομάδα (γέλια). Όλοι τους είναι εξαιρετικοί παίκτες που μπορούν να πάρουν ένα ματς μόνοι τους. Κι εμείς όμως έχουμε τέτοιους παίκτες».

-Για πολλούς φίλους του Άρη, αλλά και για τους περισσότερους παίκτες αυτό το παιχνίδι είναι μια ευκαιρία ζωής. Το βλέπεις κι εσύ το ίδιο;
«Για μένα προσωπικά είναι σίγουρα το μεγαλύτερο παιχνίδι της επαγγελματικής μου καριέρας. Άλλωστε είμαι στο δεύτερο χρόνο που έχω φύγει από το κολέγιο. Οπότε είναι σίγουρα το πιο σημαντικό παιχνίδι που έχω δώσει ως τώρα στην καριέρα μου και τη ζωή μου γενικότερα».

-Είσαι έτοιμος να πάρεις το τελευταίο σουτ, αν χρειαστεί;
«Αν μου δοθεί η μπάλα, είμαι έτοιμος να πάρω το σουτ. Σε κάθε κατάσταση και περίσταση. Είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι μου ζητηθεί από την ομάδα για τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x