Ελλάδα

Καμπερίδης: «Κίνητρο και πάθος με Παναθηναϊκό»

Παρά τα πολλά προβλήματα και τη δυναμικότητα του αντιπάλου, ο συνεργάτης του του Παναγιώτη Γιαννάκη, Σάββας Καμπερίδης θεωρεί πως ο Άρης μπορεί να πάρει πράγματα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, ο συνεργάτης του του Παναγιώτη Γιαννάκη, Σάββας Καμπερίδης, δήλωσε στο www.arisbc.gr για την αυριανή αναμέτρηση στο Nick Galis Hall (17:00):

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο και καλό αγωνιστικό momentum, παρά την ήττα του από τη Zalgiris Kaunas. Καταρχήν, θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο μας να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο, όπου είναι εξαιρετικός, καθώς με δημιουργούς τον Καλαθη κατά κύριο λόγο, αλλά και τον Lekavicius, ψάχνει να εκμεταλλευτεί τόσο την ταχύτητα των ψηλών (Gist, Singleton, Auguste) όσο και το περιφερειακό σουτ των Rivers, Denmon και Lojeski. Στο μισό γήπεδο θα πρέπει να παίξουμε με ενέργεια και συγκέντρωση. Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στην pick and roll άμυνα πάνω στον Καλάθη, καθώς αυτός αξιοποιεί τόσο τους ψηλούς στο roll όσο και τους σουτέρ. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να αντιμετωπίσουμε το off screen παιχνίδι, ώστε να περιορίσουμε τα ελεύθερα σουτ, καθώς είναι μια ομάδα, η οποία ευστοχεί σε σχεδόν δέκα τρίποντα, κατά μέσο όρο. Στην επίθεση θα πρέπει να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα για να βρούμε τη καλύτερη δυνατή επιλογή. Θα πρέπει να εκτελέσουμε σωστά, τόσο απέναντι στην επιθετική pick and roll άμυνα όσο και απέναντι στην άμυνα με αλλαγές. Πάνω απ' όλα όμως, θα πρέπει να έχουμε κίνητρο και πάθος, ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός πολύ απαιτητικού αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x