Ελλάδα

Κάνει και νέα πρόταση για Σίνγκλετον ο Μπαρτζώκας - Ζορίζει η παραμονή του στον Παναθηναϊκό

Δυσκολεύει αρκετά η παραμονή του Κρις Σίνγκλετον στον Παναθηναϊκό! Η Χίμκι του Μπαρτζώκα ετοιμάζεται να προσφέρει πάνω από 1 εκατ. ευρώ για τον Αμερικανό και όλα θα κριθούν από τα... θέλω του παίκτη.

Ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα Κρις Σίνγκλετον για τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί οι άνθρωποι του τριφυλλιού να αρνήθηκαν τα 900.000 ευρώ που προσέφερε η Χϊμκι για την απόκτηση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, ωστόσο όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Κοντός, η ομάδα του Μπαρτζώκα επανέρχεται άμεσα με νέα πρόταση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, οι Ρώσοι αναμένεται να κάνουν νέα δυνατή προσφορά που θα ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ και παρά τη δεδομένη διαθέση του Εξάστερου να μην ενδώσει, το… μπαλάκι πέφτει στον παίκτη, για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ουσιαστικά, ο 27χρονος άσος θα κληθεί να αποφασίσει αν θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα ή να ξανασμίξει με τον Μπαρτζώκα, όπου είναι αλήθεια πως οι δυο τους είχαν άριστη συνεργασία πριν δύο χρόνια στην Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Ο ρωσικός σύλλογος έχει μεγάλη οικονομική «επιφάνεια» και μπορεί να προσφέρει... πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον Σίνγκλετον για να τον πείσει να αλλάξει... πολιτείες. Κάτι που αυτή τη στιγμή δεν μπορεί επ' ουδενί να αποκλειστεί, αφού το παιχνίδι έχει «χοντρύνει» επικίνδυνα και τα χρήματα που «παίζουν» αποτελούν μεγάλο δέλεαρ για τον παίκτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x