Ευρώπη

Κάνει «όργια» (και) στην Ευρώπη με την ΑΕΚ ο Χάρις

Σε καθοριστικό παίκτη για τη ΑΕΚ εξελίσσεται και στο Champions League ο Μάνι Χάρις. Δείτε τις πρωτιές στα στατιστικά που έχει κατακτήσει, παράλληλα με τους 4 τίτλους «MVP» σε 6 παιχνίδια.

Στον ηγέτη που έβλεπε η ΑΕΚ στο πρόσωπό του όταν τον αποκτούσε το καλοκαίρι εξελίσσεται όλο και περισσότερο ο Μάνι Χάρις.

Έπειτα από το διάστημα προσαρμογής που χρειάστηκε, ο Αμερικανός έχει γίνει καθοριστικός για την «Ένωση» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Eιδικά, δε, στο Champions League o 28χρονος γκαρντ αποτελεί τον πολυτιμότερο παίκτη των «κιτρινόμαυρων», έχοντας κατακτήσει (συμπεριλαμβανομένου και αυτού με την Εστουδιάντες) τον τίτλο του MVP σε 4 από τα 6 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί.

Χαρακτηριστικό όμως του πόσο πολύτιμος είναι για την ΑΕΚ είναι και το γεγονός ότι αποτελεί τον πρώτο παίκτη της ομάδας σε τέσσερις στατιστικές κατηγορίες:

Συγκεκριμένα είναι 1ος σκόρερ με 19 πόντους (έναντι 15,1 του Σάκοτα), 1ος ριμπάουντερ με 7,2 ριμπάουντ (έναντι 5,3 του Δημήτρη Μαυροειδή), 1ος στα κλεψίματα με 1,8 έναντι (1,6 του Γιαννούλη Λαρεντζάκη) και 1ος στην αξιολόγηση με 21 βαθμούς (έναντι 14,8 του Ντούσαν Σάκοτα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x