Ευρώπη

Κάνει… πλάκα στα άλλα παιδάκια η ταλεντάρα της Ρεάλ! (video)

Λέγεται Ουσμάν Γκαρούμπα και είναι γεννημένος το 2002. Τα παιδιά της ηλικίας του δεν μπορούν να τον σταματήσουν, με τον ύψους 2,01μ. να δίνει το πρωτάθλημα junior στη Ρεάλ με αριθμούς που… τρομάζουν!

Πανηγυρικά κατέκτησε το πρωτάθλημα στην κατηγορία junior η Ρεάλ Μαδρίτης, συντρίβοντας στον τελικό την Μπαρτσελόνα με 94-44! Μάλιστα, 8 λεπτά πριν τη λήξη του ματς οι διοργανωτές έκλεισαν τον φωτεινό πίνακα γιατί η διαφορά ήταν τεράστια, καθώς ξεπέρασε τους 50 πόντους!

Το σίγουρο είναι πως οι Μαδριλένοι είχαν τον απόλυτο πρωταγωνιστή τους και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Ουσμάν Γκαρούμπα, του οποίου οι αριθμοί προκαλούν… ίλιγγο, καθώς κάνει… πλάκα στα παιδάκια της ηλικίας του! Ο νεαρός φόργουορντ είναι γεννημένος στη Μαδρίτη το 2002 και είναι ύψους 201 εκατοστών.

Στον ημιτελικό, η Ρεάλ νίκησε 95-75 την Μπανταλόνα και ο Γκαρούμπα έσπασε τα… κοντέρ, έχοντας 27 πόντους και 30 ριμπάουντ, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 61 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης!

Όμως, ο 14χρονος πραγματοποίησε εξωπραγματική εμφάνιση και στον τελικό κόντρα στους Καταλανούς, καθώς έκανε τριπλ-νταμπλ με 20 πόντους, 26 ριμπάουντ και 10 ασίστ, με το ranking του να «γράφει» 59 βαθμούς.

Ένα άλεϊ ουπ κάρφωμα του Γκαρούμπα στον τελικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x