Ελλάδα

Καπνογόνο και όχι φωτοβολίδα στη φυσούνα του ΣΕΦ, σύμφωνα με την αστυνομία

Για ρίψη καπνογόνου, το οποίο σβήστηκε αμέσως στη φυσούνα και όχι φωτοβολίδα ευθείας βολής -όπως καταγγέλλει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός- κάνει λόγο η συμπληρωματική έκθεση της αστυνομίας και του παρατηρητή.

Αντίθετη με τις καταγγελίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods φαίνεται πως είναι η συμπληρωματική έκθεση της αστυνομίας και του παρατηρητή, στον τρίτο τελικό του ΣΕΦ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η αστυνομία όσο και ο παρατηρητής του αγώνα, κάνουν λόγο στις εκθέσεις τους για καπνογόνο, το οποίο και σβήστηκε σχεδόν αμέσως στη φυσούνα και όχι φωτοβολίδα ευθείας βολής, όπως κατήγγειλαν οι «πράσινοι».

Συνεπώς, στον Ολυμπιακό υπάρχει αισιοδοξία ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, που θα γίνει την Τετάρτη (7/6), περιμένοντας πρόστιμο και όχι αποκλεισμό έδρας. Πάντως, στην περίπτωση που οι Πειραιώτες τιμωρηθούν με παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών, τότε η ποινή αυτή θα μεταφερθεί για τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς δεν θα έχουν περάσει οι πέντε ημέρες από την ανακοίνωσή της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x