Ευρώπη

Καπογιάννη: «Μετράει το ότι προκριθήκαμε»

Στην επίτευξη του στόχου της πρόκρισης του Ολυμπιακού στη δεύτερη φάση του Euro Cup στάθηκε η Ελένη Καπογιάννη μετά την άνετη νίκη επί της Μπεσίκτας.

Η τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως έπαιξαν καταπληκτική άμυνα σε όλη η διάρκεια της αναμέτρησης και αυτό βοήθησε να ανέβει ο ρυθμός της ομάδας. Θεωρεί πως η διακοπή έφερε έλλειψη ρυθμού, αλλά βοήθησε στην επανένταξη της Μάλτση και πως ένα δύσκολο ματς το μετέτρεψαν οι ίδιοι σε εύκολο.

Αναλυτικά: «Καταρχάς, είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί με τη σημερινή νίκη "κλειδώσαμε" την πρόκριση στην επόμενη φάση και ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Όπως φάνηκε και από το σκορ, η άμυνά μας, για άλλη μια φορά, ήταν εκπληκτική και σε μέρες δηλαδή που δεν έχουμε πολύ καλό ρυθμό που ήταν αναμενόμενο, γιατί μετά τη διακοπή έπρεπε λίγο να βρούμε πάλι τα πατήματά μας σαν ομάδα.

Με την επανένταξη της Εβίνας Μάλτση, που ήρθε από τραυματισμό, είχαμε κάποια "κενά" διαστήματα, όμως αυτά θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να τα φτιάξουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί κάναμε μια πολύ καλή νίκη, δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, εμείς το κάναμε εύκολο, γιατί παίξαμε εκπληκτική άμυνα και συνεχίζουμε με το κεφάλι μέσα και κάνοντας σκληρή προπόνηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x