Ελλάδα

Καπογιάννη: «Στη Λεωφόρο για τη νίκη»

Πανέτοιμη είναι η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού σύμφωνα με την Ελένη Καπογιάννη, που αντιμετωπίζει τρία προβλήματα τραυματισμών ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στον Τάφο του Ινδού.

Το «3Χ3» θα διεκδικήσει στον Τάφο του Ινδού ο Ολυμπιακός που θα αναμετρηθεί με τον Παναθηναϊκό για την τρίτη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ γυναικών (Σάββατο 24/10 – 16.00 – Novasports3).

Η Ελένη Καπογιάννη είδε με ικανοποίηση την ομάδα της να ολοκληρώνει την προετοιμασία, με τρία προβλήματα να την απασχολούν, αφού Παπαμιχαήλ, Μπόνη και Νικολαΐδου αντιμετωπίζουν μικροτραυματισμούς που καθιστούν την συμμετοχή τους αμφίβολη.

Στην λακωνική της δήλωση στην επίσημη σελίδα των ερυθρόλευκων η προπονήτρια της ομάδας τόνισε: «Είμαστε πανέτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Θα πάμε στο ντέρμπι για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Από τη μεριά της η Νατάσα Γκοτζή, που ξεπέρασε τον τραυματισμό της και υπολογίζεται κανονικά για το ντέρμπι, τόνισε:

«Είναι το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Έχει πέρα από αυτό το χαρακτήρα και βαθμολογική σημασία. Είναι ένα ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Σίγουρα και η παρουσία του κ. Μαρινάκη στο πρώτο παιχνίδι εντός έδρας ήταν για εμάς κάτι πολύ σημαντικό. Ξέρουμε πολύ καλά την κρισιμότητα του παιχνιδιού αλλά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Αγωνιστικά είμαστε απόλυτα έτοιμες και το μόνο που απομένει είναι να πετύχουμε το μέγιστο βαθμό αυτοσυγκέντρωσης για να πανηγυρίσουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα. Σε ατομικό επίπεδο, έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό μου νιώθω έτοιμη να βοηθήσω και εγώ σε αυτό το παιχνίδι. Το προηγούμενο διάστημα ταλαιπωρηθήκαμε από ορισμένους τραυματισμούς, αλλά σε ένα τέτοιο ντέρμπι δεν πονάει κάνεις και θα τα δώσουμε όλα για την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x