Ελλάδα

«Καψούρα» της ΑΕΚ ο Χάρις! (video)

Τα ρέστα της για την απόκτηση του Μάνι Χάρις θα παίξει η ΑΕΚ. Ο Αμερικανός «μπομπέρ» αποτελεί διακαή πόθο της «Ένωσης» και προσωπικά του Μάκη Αγγελόπουλου, που παλεύει να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα.

Οι υποψήφιοι είναι αρκετοί, αλλά η «καψούρα» της ΑΕΚ είναι μια για τον αντικαταστάτη του Μάικ Ντίξον.

Αν και έχουν ακουστεί επίσης τα ονόματα των Σούλερ και Μπράουν, αυτός που αποτελεί τον μεγάλο στόχο της «Ένωσης» ήταν και παραμένει ο Μάνι Χάρις.

Ο Αμερικανός «μπομπέρ» είναι διακαής πόθος των «κιτρινόμαυρων» και προσωπικά του Μάκη Αγγελόπουλου. Και πώς να μην είναι όταν συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και στην Κίνα, όπου σε πέντε παιχνίδια έχει μέσο όρο… 29,4 πόντους.

Όπως αναφέρει λοιπόν η «Ώρα των σπορ», ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ δεν πτοείται από τις δυσκολίες που παρουσιάζει η περίπτωσή του και σκοπεύει να εξαντλήσει τα περιθώρια για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα.

Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα χρειαστεί να τον περιμένει, καθώς η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην Κίνα ολοκληρώνεται στις 23 Αυγούστου (μια μέρα μετά την πρώτη συγκέντρωση της «Ένωσης») και εφόσον η Ανχούι Γουένι περάσει στα πλέι οφ, ο Χάρις θα βρίσκεται εκεί ως τις 4 Σεπτέμβρη.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x