Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Καραγιάννης στον ΣΠΟΡ FM: «Η θέση του ΓΣ Περιστερίου είναι στην Α1»

Πολύ χαρούμενος για την επιστροφή του ΓΣ Περιστερίου στην Α1 εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ο Νίκος Καραγιάννης, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του Κίκι Κλαρκ.

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 σφράγισε και μαθηματικά την προηγούμενη Τετάρτη ο ΓΣ Περιστερίου μετά τη νίκη επί του Χολαργού, δίνοντας χαρακτήρα …φιέστας στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Ηρακλή.

Το γεγονός αυτό έκανε πανευτυχή τον τεχνικό του συλλόγου, Νίκο Καραγιάννη, ο οποίος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε πως η θέση του συλλόγου των δυτικών προαστίων είναι να βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του Κίκι Κλαρκ αλλά και των ιθυνόντων του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στους Τόλη Κοτζιά και Σταύρο Χονδροθύμιο:

Για την φετινή παρουσία του Κίκι Κλαρκ:
«Ο Κλαρκ είναι περίπτωση αθλητή που θα πρέπει να διδάσκεται στις ακαδημίες. Είχε πολλά προβλήματα, όμως καθημερινά δουλεύει με το γυμναστή μας και κατάφερε να φτάσει σε τέτοιο βαθμό που να μην έχει αντίπαλο στην κατηγορία».

Για τη διοίκηση του συλλόγου:
«Έχουμε μια διοίκηση που αποτελείται από ανθρώπους του μπάσκετ. Δεν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον πρόεδρο Φίλιππο Κότση. Προσωπικά για εμένα η καλύτερη μεταγραφή της σεζόν ήταν ο Ανδρέας Πολέμης. Επίσης ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Πανταζόπουλος είναι ο άνθρωπος για τα πάντα. Αυτοί οι τρεις είναι ότι καλύτερο για μία ομάδα».

Για την επόμενη σεζόν:
«Είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για του χρόνου. Αυτό που έχει σημασία και είναι πρωτεύον είναι η σύσταση της ΚΑΕ και για τα υπόλοιπα έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας».

Για το αν ο κόσμος θα στηρίξει την προσπάθεια του συλλόγου:
«Πιστεύω ότι ο κόσμος θα γεμίσει στο γήπεδο. Οι Fentagin είναι ο έκτος παίκτης της ομάδας. Με τον Ηρακλή είχαμε τη μεγαλύτερη προσέλευση για φέτος. Ο κόσμος θέλει επιτυχίες και αντιπάλους ονόματα. Το Περιστέρι τα τελευταία χρόνια είχε πάει στην αφάνεια. Για ένα σουτ δεν πέσαμε στη Γ΄εθνική πριν κάποιες σεζόν. Δεν είναι εύκολο όταν έχεις μάθει να παίζεις Ευρώπη και μετά να αγωνίζεσαι σε αυτές τις κατηγορίες. Η θέση της ομάδας είναι στην Α1, επιστρέψαμε και όλα θα πάνε καλά».

Για την βράβευση του Αγγέλου Κορωνιού στο ματς με τον Ηρακλή:
«Ο Άγγελος είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει βγάλει από τα σπλάχνα της η ομάδα στην ιστορία της. Το αξίζει πέρα για πέρα και η προσφορά του είναι τεράστια. Ήταν μία πολύ ωραία στιγμή η βράβευσή του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x