Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Καραποστόλου: «Πετύχαμε το στόχο μας»

Για τη νίκη επί του Παγκρατίου που έδωσε την άνοδο στην Basket League μίλησε στο sport-fm.gr ο Σωτήρης Καραποστόλου, σημειώνοντας πως αυτό ήταν ο λόγος που πήγε στην Καβάλα.

Στην άνοδο στην Basket League στόχευε ο Σωτήρης Καραποστόλου, όταν υπέγραφε στην Καβάλα, όπως είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο sport-fm.gr. Ακόμα ο 36χρονος γκαρντ είπε πως δεν είχαν πολύ άγχος απέναντι στο Παγκράτι, ενώ συμπλήρωσε πως δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή να αποσυρθεί από το μπάσκετ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σωτήρη Καραποστόλου στον Αριστοτέλη Παπαδάκη:

Τι σημαίνει για σένα η νίκη αυτή;
«Σημαίνει ότι τηρήσαμε τους στόχων μας. Αυτός ήταν ο λόγος που ήρθα σε αυτήν την ομάδα πριν δύο χρόνια και μου δίνει τεράστια χαρά».

Πώς ανταπεξήλθατε στο γρήγορο ρυθμό του Παγκρατίου;
«Ναι, συνήθως η άμυνά μας δέχεται κάτω από 60 πόντους. Ξέραμε ότι το Παγκράτι είναι μία φύσει επιθετική ομάδα. Αυτό τους αρέσει, έτσι παίζουν. Μπήκαμε στο ρυθμό τους, αλλά στο τέλος καταφέραμε να επιβάλλουμε το δικό μας και να φτάσουμε στη δίκαιη, πιστεύω, νίκη».

Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκατε πολύ βελτιωμένοι, τι οδηγίες σας έδωσε ο προπονητής;
«Μας είπε πως δεν υπάρχει κάποιος λόγος να έχουμε κάποιο άγχος. Είναι ένα παιχνίδι, είναι 20 λεπτά. Έχουμε το ματς στα χέρια μας, δεν υπήρχε κάποια μεγάλη διαφορά που να μην μπορούμε να επιστρέψουμε στο ματς και να πάρουμε τη νίκη».

Είχατε άγχος με το Παγκράτι για να εξασφαλίσετε την άνοδο από τώρα;
«Όχι, δεν είχαμε αγχωθεί. Με το σημερινό είχαμε πέντε παιχνίδια, δύο εντός και τρία εκτός έδρας. Θέλαμε να κερδίσουμε σήμερα για να τελειώνουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα της Α2, φανήκαμε λίγο αγχωμένοι στην αρχή μόνο, αλλά μετά ήμασταν καλύτεροι και πήραμε τη νίκη».

Πλησιάζεις στα 37, θα συνεχίσεις να παίζεις μπάσκετ και τη νέα σεζόν;
«Ναι, φυσικά θα συνεχίσω. Πιστεύω έχω κάποια χρόνια ακόμα που να μπορώ να παίζω μπάσκετ. Θα προσπαθώ να βελτιωθώ. Να προπονούμαι καθημερινά και να είμαι έτοιμος για τη νέα χρονιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x