Ευρώπη

«Καρφιά» Αρόγιο για Πασκουάλ!

Κάθε άλλο παρά… ρόδινα είναι τα πράγματα στην Μπαρτσελόνα, με τον Κάρλος Αρόγιο να αφήνει αιχμές για τον Τσάβι Πασκουάλ, εξαιτίας του λιγοστού χρόνου συμμετοχής που έχει!

Σε σοβαρή κρίση βρίσκεται η Μπαρτσελόνα!

Αντί να υπάρξει συσπείρωση μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Ευρωλίγκα, στο «στρατόπεδο» των Καταλανών υπάρχουν σημάδια… διχόνοιας!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λαμποράλ Κούτσα, ο Κάρλος Αρόγιο ερωτήθηκε για το λίγο χρόνο συμμετοχής που έχει στο παρκέ, με τον Πορτορικάνο γκαρντ να αφήνει σαφέστατες αιχμές για τον Τσάβι Πασκουάλ!

«Τα λεπτά που παίρνω δεν είναι στο χέρι μου, αυτό είναι δουλειά του προπονητή. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ήρθα στην ομάδα, πιστεύοντας κάτι διαφορετικό. Προφανώς θα ήθελα να είμαι στο παρκέ και να βοηθώ τους συμπαίκτες μου, γιατί έτσι είμαι εγώ. Είμαι χαρούμενος μόνο όταν είμαι στο παρκέ… Τα λεπτά που αγωνίζομαι έχουν αλλάξει και γι’ αυτό ρωτήστε τον προπονητή. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να δώσω τα πάντα, αλλά στο λίγο χρόνο που είμαι στο παρκέ δεν μπορώ να κάνω πολλά…», ήταν τα λόγια-καρφιά του Πορτορικάνου άσου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x