Ελλάδα

«Καρφιά» για ΕΟΚ και ΚΕΔ από Αγγελόπουλους

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε πως η ομοσπονδία συνεχάρη… με καθυστέρηση τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ εξίσου επιθετικά και με υπαινιγμούς για τη διαιτησία μίλησε ο Γιώργος.

Αιχμηροί κατά της ΕΟΚ- ΚΕΔ και με υπονοούμενα παρουσιάστηκαν τα αδέρφια Αγγελόπουλοι, μετά την φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Η τοποθέτηση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου επί του θέματος: «Η ομοσπονδίας μας… θυμήθηκε μετά από 3-4 μέρες για το πρωτάθλημα. Έστειλαν ένα φαξ με καθυστέρηση, πήραν κι ένα τηλέφωνο τον Γιώργο Σκινδήλια».

Και αυτή του Γιώργου Αγγελόπουλου: «Η ΕΟΚ δεν δείχνει ότι θέλει διάθεση συνεργασίας και ομαλοποίησης της κατάστασης. Οι τόνοι από εμάς έχουν πέσει. Η ομοσπονδία ελέγχει την ΚΕΔ. Φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, έξι διαιτητές (οι 4 διεθνείς) καρατομήθηκαν σε ένα βράδυ χωρίς λόγο. Αποφάσισε μέσα σε ένα βράδυ, ξαφνικά. Τοπ ονόματα και είπε θα παίξετε με άλλους διαιτητές. Δεν σηκώσαμε τους τόνους για να τελειώσουν οι τελικοί, αλλά αυτό δεν ήταν υγιές, φυσιολογικό. Ήταν ανώμαλο, σε κάνει να σκεφτείς διάφορα πράγματα. Δεν βοηθάει στην ισονομία… Αντίθετα, με την Ευρωλίγκα πάντα είχαμε καλές σχέσεις, που δυναμώνουν και πάντα βοηθάμε σε οτιδήποτε μας ζητηθεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x