NBA

Κάρι: «Δεν είχα σκοπό να αλλάξω το μπάσκετ»

Ο Στεφ Κάρι απέδωσε στη σκληρή δουλειά και τους συμπαίκτες του το βραβείο του MVP κρατώντας αποστάσεις από την κουβέντα πως ο ίδιος αλλάζει το μπάσκετ.

Σε μια όμορφη τελετή, παρουσία σύσσωμης της ομάδας των Γουόριορς, αλλά και της οικογένειάς του, ο Στεφ Κάρι παρέλαβε το βραβείο του MVP και έδειξε την ταπεινότητά του.

«Έβλεπα τη λίστα με τους προηγούμενους MVP και είναι όλοι τους θρύλοι. Είναι τεράστια τιμή για μένα που είμαι ο πρώτος που παίρνει ομόφωνα αυτό το βραβείο. Η απουσία μου αυτές τις δύο εβδομάδες που ήμουν τραυματίας με σκότωνε. Θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος, αλλά ανεξάρτητα από το τι θα γίνει τελικά, θα είμαστε μια ομάδα που θα μας θυμούνται για αυτά που πετύχαμε. Καμία ομάδα δεν έχει κάνει ό,τι αυτοί οι 15 τύπου στην ιστορία του μπάσκετ. Ας μην το ξεχνάμε αυτό, να είμαστε ευγνώμονες για το δεσμό που έχουμε αποκτήσει και ας βρούμε τη θέση μας στην ιστορία μας με την ευκαιρία που έχουμε», τόνισε.

«Ποτέ δεν είχα σκοπό να αλλάξω το παιχνίδι. Ποτέ δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Ήθελα απλώς να είμαι ο εαυτός μου. Ξέρω πως πολλοί άνθρωποι εμπνέονται από αυτά που κάνω, παιδιά από τις νεότερες γενιές. Όμως μόνο με σκληρή δουλειά γίνεσαι καλύτερος κάθε μέρα. Το μήνυμά μου είναι πως δεν πρέπει ποτέ να εφησυχάζεις. Θέλω να με θυμούνται ως έναν παίκτη που πάντα δούλευε σκληρά και πήρε το μέγιστο από τις δυνατότητές του», πρόσθεσε.

Ο προπονητής του, Στιβ Κερ, είπε μια ωραία ιστορία: «Πριν από εννιά χρόνια οι γονείς του με ρώτησαν αν μπορεί να παίξει στο ΝΒΑ. Τώρα είναι ομόφωνα ο MVP. Και υπάρχει λόγος που έγινε αυτό. Το ότι ήσουν πέρσι ο MVP δεν ήταν αρκετό. Επέστρεψες φέτος πολύ καλύτερος και αυτό είναι κάτι φανταστικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x