NBA

Κάρι: «Δεν κοιτάζω την απόσταση»

Σαν να μην έκανε και τίποτα… σπουδαίο περιέγραψε ο Στεφ Κάρι το απίθανο τρίποντο από μεγάλη απόσταση με το οποίο οι Γουόριορς νίκησαν στην Οκλαχόμα.

Ο Στεφ Κάρι έχει αφήσει με ανοιχτό στόμα όλους τους φίλους του μπάσκετ με αυτά που κάνει. Ο ίδιος περιέγραψε το απίστευτο τρίποντο (κερασάκι στην τούρτα μιας εμφάνισης με 46 πόντους και 12/16 τρίποντα) με το οποίο χάρισε τη νίκη στους Γουόριορς μέσα στην Οκλαχόμα.

«Ειλικρινά, δεν ξέρω ακριβώς σε ποιο σημείο του γηπέδου βρίσκομαι. Δεν μετράω μέσα στο κεφάλι μου την απόσταση. Έχω κάνει πολλά τέτοια σουτ. Όταν ο χρόνος τελειώνει, θες να προλάβεις να σουτάρεις. Αυτό έκανα και ευστόχησα. Αυτό ήταν το μόνο που είχα στο μυαλό μου», τόνισε, ενώ για τα 288 τρίποντα που έφτασε στη σεζόν κάνοντας νέο ρεκόρ είπε: «Δεν περίμενα να πλησιάζω τόσο νωρίς στη σεζόν τα 300 τρίποντα. Πάντα προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος, αλλά πολλά πράγματα πρέπει να γίνονται σωστά για να φτάσεις σε αυτό το σημείο».

Οι συμπαίκτες του Στεφ Κάρι μίλησαν με θαυμασμό για τον συμπαίκτη τους. «Από πού το έβαλε; Από τα 15 μέτρα; Είναι τρελό! Όταν σηκώθηκε για το σουτ έδειχνε σίγουρος. Ήταν σαν να έλεγε ‘από όπου κι αν είναι, θα πάει μέσα’», ανέφερε ο Ντρέιμοντ Γκριν.

Ο Κλέι Τόμπσον ήταν πιο… ψύχραιμος. «Όλοι στην ομάδα τον έχουμε δει να σουτάρει και να τα βάζει από αυτή την απόσταση κάθε μέρα. Έχει το μεγαλύτερο εύρος που έχω δει ποτέ στο σουτ. Το κάνει να μοιάζει πολύ εύκολο».

The game-winner!

Δημοσιεύτηκε από Golden State Warriors στις Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x