NBA

Κάρι: «Στόχος το πρωτάθλημα, αλλά θέλαμε και το ρεκόρ»

Το κυνήγι του ρεκόρ των Μπουλς έβαλε πρόωρα σε ρυθμό playoffs τους Γουόριορς για να φτάσουν στο μεγάλο στόχο του repeat, όπως δήλωσε ο Στεφ Κάρι, πριν τον μπουγελώσει ο Φέστους Εζέλι.

Ο Στεφ Κάρι μίλησε για το ομαδικό πνεύμα που οδήγησε τους Γουόριορς στο ιστορικό 73-9 και φιλοδοξεί να τους φτάσει μέχρι την υπεράσπιση του τίτλου τους.

«Έχουμε τόσα παιδιά στην ομάδα που θυσιάζονται για το σύνολο. Όλοι έχουν έναν συγκεκριμένο ρόλο και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Είμαστε όλοι μαζί, δεμένοι, στις προπονήσεις, στα ταξίδια, στους αγώνες. Για μας ο μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά η πρόκληση του ρεκόρ αυτού μας έβαλε σε πνεύμα playoffs νωρίτερα. Δεν είχαμε περιθώριο λάθους και οι δύο τελευταίες εβδομάδες ήταν πολύ απαιτητικές πνευματικά και σωματικά. Αυτή η διαδικασία μάς έκανε καλύτερους και θα είμαστε έτοιμοι και φρέσκοι για τα playoffs», τόνισε ο ηγέτης των πρωταθλητών.

Ερωτηθείς αν εκείνοι που αμφισβήτησαν την περσινή επιτυχία των Γουόριορς πήραν την απάντησή τους, είπε: «Όσα ειπώθηκαν για μας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μάς έδωσαν κίνητρο από το καλοκαίρι κιόλας. Η αλήθεια είναι πως ανεβάσαμε μόνοι μας τον πήχη των προσδοκιών με τις εμφανίσεις μας. Δεν χρειαζόμαστε έξτρα κίνητρο».

Όσο για τον εαυτό του και τις εκπληκτικές του επιδόσεις, δεν θέλησε να πει πολλά. «Είμαι ευλογημένος που παίζω αυτό το παιχνίδι κι έχω σπουδαίους συμπαίκτες. Προσπαθώ να γίνομαι όλο καλύτερος, να πιέζω τον εαυτό μου και να μην έχω όρια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x