NBA

Κάρι: «Θέλουμε πρωτάθλημα, όχι 74 νίκες»

Ο Στεφ Κάρι ξεκαθάρισε πως στόχος των Γουόριορς δεν είναι να καταρρίψουν το δικό τους ρεκόρ των 73 νικών στη regular season, αλλά να πάρουν το πρωτάθλημα.

Οι Γουόριορς έγραψαν μεν ιστορία το 2016 καταρρίπτοντας το «στοιχειωμένο» ρεκόρ των 72 νικών των Μπουλς στην κανονική περίοδο, αλλά έμειναν με τη γλύκα καθώς απέτυχαν στην υπεράσπιση του τίτλου τους. Για την ερχόμενη σεζόν ο Στεφ Κάρι φρόντισε να βάλει τις προτεραιότητες της ομάδας τονίζοντας πως στόχος δεν είναι οι 74+ νίκες, αλλά το δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

«Πιστεύω πως προσθέσαμε κάποια παιδιά με εξαιρετικό χαρακτήρα, που θα ταιριάξουν με την ταυτότητα της ομάδας μας κι υπάρχει μόνο ένας στόχος γι’ αυτή τη χρονιά. Προφανώς, να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, οπότε να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να το πραγματοποιήσουμε. Οι 74 νίκες δεν είναι πραγματικά στόχος μας. Αν συμβεί, ας συμβεί. Όλη η ενέργειά μας θα ξοδευτεί στο να είμαστε έτοιμοι για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Θέλουμε να έχουμε μια καλή κανονική περίοδο, φυσικά, αλλά δεν θεωρώ ότι μπαίνοντας στη νέα σεζόν με το στόχο στις 74 νίκες θα είναι καλό για μας. Όλα αφορούν το πρωτάθλημα μόνο», δήλωσε ο MVP της regular season.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x