NBA

Καρλ: «Πολύ βελτιωμένος ο Κουφός»

Έναν καλύτερο παίκτη σε σχέση με εκείνον που είχε στις υπηρεσίες του στους Νάγκετς βρήκε στους Κινγκς ο Τζορτζ Καρλ, όπως είπε μιλώντας για τον Κώστα Κουφό.

Ο Κώστας Κουφός έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στις πρώτες προπονήσεις των Κινγκς. Ήδη αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο ομογενής σέντερ θα έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στο Σακραμέντο και ο Τζορτζ Καρλ μίλησε με πολύ καλά λόγια για την εξέλιξή του σε σχέση με την εποχή που τον είχε στο Ντένβερ.

«Ο Κώστας είναι ένας πολύ δυνατός ψηλός, ένα τύπου σέντερ που θέλω να έχω στις ομάδες μου. Έπαιξε πολύ καλά και θεωρώ πως είναι πολύ βελτιωμένος σε σχέση με το πρόσωπο που είχε όταν τον είχα στο Ντένβερ. Θεωρώ πως μπορεί να παίξει πολύ καλά δίπλα στον Κάζινς. Όλοι οι παίκτες θα πάρουν την ευκαιρία τους. Ακόμη δεν ξέρω ποια θα είναι η καλύτερη πεντάδα μας. Έχουμε πάρα πολλούς καλούς παίκτες, πιστεύω πως θα έχουμε ένα rotation 9-10 παικτών, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότεροι παίκτες που πιστεύω ότι μπορούν να αγωνιστούν και να προσφέρουν», τόνισε ο προπονητής των Κινγκς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x