NBA

Καρμέλο: «Έκανα ό,τι μπορούσα στους Νικς, αλλά δεν πέτυχα»

Ο Καρμέλο Άντονι δεν έκρυψε τη συναισθηματική του φόρτιση για την επιστροφή του στο «Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν», αλλά δεν παρέλειψε να κάνει και την αυτοκριτική του.

Αν και παραδέχεται πως δεν έφερε εις πέρας την αποστολή που είχε στους Νικς, ο Καρμέλο Άντονι λίγο μετά την επιστροφή του ως αντίπαλος στο «Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν» δεν έκρυψε πως παραμένει συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα και την πόλη.

«Είναι γλυκόπικρο το συναίσθημα επιστρέφοντας εδώ, γνωρίζοντας τι στόχους είχα, τι ήθελα να πετύχω και να μην τα καταφέρνω. Θέλω να με θυμούνται σαν κάποιον που ήθελε να είναι στους Νικς, έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε είτε αυτό άρεσε είτε όχι, που ήταν θετικός σε αρνητικές καταστάσεις και που είχε όνειρα για ένα πρωτάθλημα αλλά δεν τα κατάφερε. Για μένα η σχέση μου με τους Νικς και την πόλη αυτή θα είναι πάντα πολύ πιο βαθιά από ό,τι κάτι αμιγώς επαγγελματικό», ανέφερε ο φόργουορντ των Θάντερ.

Για τις αποδοκιμασίες από μερίδα του κοινού, είπε: «Ο κόσμος δεν μπορεί να φωνάζει υπέρ εμού, τώρα είμαι σε άλλη ομάδα. Θα φωνάζουν για την ομάδα τους και θα αποδοκιμάζουν τον αντίπαλο. Ήταν κάτι που περίμενα».

Όσο για το πώς βλέπει τους Νικς στη μετα-Καρμέλο εποχή; «Μου αρέσει αυτό που βλέπω. Είναι μια ομάδα με δυνατότητες, με παίκτες που πλέον το διασκεδάζουν και φέρνουν ένα καλό κλίμα και πάλι στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x